Proizvodi

HIDRAULIČNI ALATI I SISTEMIHidraulični alati i sistemi:

  • Hidraulični sekači navrtki
  • Oprema za ispitivanje i geotehnička oprema
  • Hidraulične stege
  • Hidraulične prese

FPT proizvodi širok spektar hidraulične opreme i sistema kao što su hidraulične prese, hidraulični ekstraktori, hidraulični izvlakači, hidraulični podizači, hidraulični sekači navrtki, oprema za ispitivanje i testiranje i mnoštvo sistema i hidraulična oprema za održavanje i podizanje.
FPT takođe projektuje i proizvodi posebnu opremu za podizanje stezanja, zatezanja i namenske primene, sa opsegom pritiska od 350 do 4000 bara. Hidraulični sistemi visokog pritiska prema specifikacijama kupaca počevši od ideje projekta do proizvodnje i implementacije opreme. Među različitim projektima bili su sistem stezaljki sa vrelim vijcima za sigurno uklanjanje i zamenu korodiranih vijaka na prirubničkim priključcima i odgovarajuće ručne pumpe, hidraulične prese i razne vrste hidrauličnih sistema.

Hidraulični sekači navrtki:

Hidraulični sekači navrtki koriste se kada je navrtku teško ukloniti zbog rđe ili habanja.
FPT ekači opremljeni su fiksnim i pokretnim sečivima koji omogućavaju sečenje navrtke u jednoj operaciji: sečiva se mogu naoštriti ili zameniti.
Dostupni su u opsegu od M8 do M48
Ovi alati koriste se uglavnom u petrohemijskom, železničkom i nautičkom sektoru.

Oprema za ispitivanje i geotehnička oprema:

FPT Ispitna i geotehnička oprema koriti se za obezbeđivanje kvaliteta za duboke temelje. Može se izvršiti ispitivanje opterećenja da bi se procenila nosivost šipa. Ispitno opterećenje će se primeniti pomoću hidrauličnih dizalica FPT na betonske blokove ili kontrast, pri čemu će se opterećenje meriti kalibrisanim i atestiranim manometrima na izabranoj šipu. Šuplji cilindri i pumpe za izvođenje testa povlačenja radi utvrđivanja čvrstoće pričvršćenja koja su ugrađena u zidove, naši testovi na izvlačenje od vitalnog su značaja za poslovne zgrade, železnice i aerodrome.
Hidraulične dizalice i hidraulični zatezači vijaka posebno dizajnirani za zatezanje Dividag šipki, Macalloi šipki i drugih šipki. Mostovi i reakciona zvona proizvode se prema potrebama lokacije i projekta.
FPT proizvodi široku paletu ispitne i geotehničke opreme i proizvoda po meri. Prilagođena oprema visokog pritiska za sektore podizanja, vijaka i zatezanja. Hidraulične sisteme kreira tim stručnjaka i inženjera, koji prati kupca u fazi tehničkog savetovanja, u analizi projekta, u projektovanju, proizvodnji i implementaciji svih potreba, ocenjujući najbolja tehnička rešenja na personalizovan način.

Hidraulične stege

Sistem je dizajniran za uklanjanje zarđalih navrtki na cevovodu gde je ključni zadatak ukloniti i zameniti korodirane ili oštećene navrtke bez zaustavljanja proizvodnje. Stege se koriste za održavanje integriteta veze i omogućavaju zamenu korodiranih ili oštećenih vijaka.

  • Cevovodi ostaju u funkciji, a održavanje se može obaviti bez ikakvih zastoja.
  • Standardni sistem se sastoji od 4 FPT vruća vijka od 34 kN sa hodom od 10 mm i maksimalnim pritiskom od 700 bara, ručne pumpe FPT model PMSA2, razvodnika, cevi, priključaka i pribora za rad. Svaki Hot Bolt ima poseban tretman za zaštitu od korozije.

Hidraulične prese:

FPT hidraulične prese su dostupne u širokom rasponu kapaciteta i konfiguracija. Hidraulične prese imaju konstrukciju za maksimalnu čvrstoću i izdržljivost i opremljene su ručnim, električnim pumpama ili pneumatskm pumpama. Raspon kapaciteta kreće se od 10 tona do 600 tona i dostupni su u modelima za klupe, C ramove, H ramove i okvire na rolni ili po meri prema zahtevima kupaca. mogućnost opremanja sigurnosnom zaštitom i sistemom upravljanja.
Hidraulične prese FPT se koriste u širokom spektru primena u čitavom nizu različitih industrijskih sektora koji uključuju obradu lima.

Vršimo servisiranje i popravku opreme detaljnije