O nama

Preduzeće za proizvodnju, projektovanje, inženjering, spoljnu i unutrašnju trgovinu i usluge ’’ASBV-TERMOTEHNIKA’’ d.o.o. osnovano je 2006.godine, sa namerom da na tržistu ponudi specijalnu opremu i mašine za obavljanje remontnih radova na licu mesta, u energetskim i industrijskim postrojenjima.

Višegodišnje iskustvo naših inženjera na poslovima reparacije cevne armature u preduzeću ‘’TERMOELEKTRO’’ d.o.o., pomoglo je ideji da poseban akcenat damo na portabilne mašine i uredjaje za rad na licu mesta, gde nije potrebno demontirati opremu i nositi u radionicu, što višestruko smanjuje cenu i vreme remonta postrojenja.
Osnovni cilj nam je bio da našem tržištu ponudimo isključivo opremu najvišeg, proverenog kvaliteta. Dosledno sledeći taj cilj, uspeli smo da dobijemo zastupništvo više renomirnih svetskih kompanija koje proizvode specijalne portabilne i stacionarne mašine i uređaje za remont i održavanje opreme u industrijskim i energetskim postrojenjima.

ASBV – Termotehnika d.o.o. je zastupnik za teritorije Republike Srbije, Republike Crne Gore i BIH – Rep. Srpske, sledećih kompanija:

Tokom godina rada uspeli smo da naši kupci budu sva veća energetska I industrijska preduzeća, kao i kompanije koje se bave pružanjem usluga remonta. Osim prodaje,vršimo servisiranje i popravku opreme.

Uporedo sa uvozom i prodajom opreme, razvili smo i program pružanja usluga u oblasti reparacije cevne armature, valcovanja cevi i obrade krajeva cevi na imenjivačima toplote, kotlovima, kondenzatorima i drugim energetskim postrojenjima. Za ove usluge posedujemo odgovarajucu opremu i kadrove koji su visoko specijalizovani za ovu vrstu poslova.

Naš cilj je da prateći potrebe tržišta širimo naš prodajni asortiman. Želimo da, zajedno sa kupcima, uvek pronađemo najbolje rešenje, uz visok kvalitet i pristupačne cene.