Proizvodi

HIDRAULIČNA OPREMA ZA PODIZANJEHidraulična oprema za podizanje:

  • Hidraulični cilindri i dizalice
  • Visoko-pritisne hidraulične ručne pumpe
  • Visoko-pritisne hidraulične pumpe (sa električnim, pneumatskim, benziskim i baterijskim pogonom)
  • Ventili, creva i komponente

FPT Fluid Pover Technologi proizvodi opremu za dizanje poput širokog raspona cilindara i dizalica visokog pritiska, pogodnu za bilo koju primenu u industrij ili građevini ili za poslove održavanja, gdje je potrebno podizanje, guranje, povlačenje ili upravljanje teretom.
FPT proizvodi sinhronizovane kompjuterski kontrolisane sisteme za podizanje radi postizanja milimetrijske preciznosti tokom podizanja i spuštanja velikih konstrukcija.
FPT je prisutan na domaćem i međunarodnom tržištu sa svojim asortimanom hidraulične opreme visokog pritiska od 700 do 4.000 bara.

Hidraulični cilindri i dizalice:

FPT - Fluid Pover Technologi proizvodi širok spektar hidrauličnih cilindara i dizalica visokog pritiska od 700 bara i 2.000 bara, nosivosti i do 3.000 tona.

Hidraulični cilindri su dostupni jednosmernog, dvostrukog dejstva, sa oprugom, povratom opterećenja, hidrauličnim povratkom ili dvostrukim dejstvom pritiska i povlačenja. Čelični, aluminijumski ili cilindri od nerđajućeg čelika. Cilindri sa kratkim hodom ili sa izuzetno dugim hodom. Veoma širok asortiman kompaktnih cilindara, šupljih cilindara, ekstra ravnih cilindara, sa zaključavanjem, vučnim cilindrima, cilindara za podizanje, za intenzivnu primenu i upotrebu sa dugim ciklusima ili vrlo visokom tonažom pogodnom za najrazličitije primene kupaca. Brodogradnja, izgradnja, transport i dizanje teških tereta, infrastruktura, mostovi i vijadukti, inženjering, geotehnika i ispitivanja na licu mjesta, željeznice, čeličane, kovačka i teška industrija, energetika, transport, rudarstvo, sektor vjetra, održavanje, industrijska, priobalna i naftna industrija & gas su među
Hidraulične dizalice sa dimenzionisanjem, tonažom, hodom, tretmanom i posebnim funkcijama, dizajnirane i izrađene po meri u sopstvenom pogonu u Italiji za maksimalnu pouzdanost i kvalitet.

Mogu biti izrađene i po meri na osnovu specifičnih zahteva kupaca i za različita industrijska okruženja.

Visoko-pritisne hidraulične ručne pumpe:

Ručne pumpe visokog pritiska, dostupne su u više konfiguracija sa različitim kapacitetima rezervoara, ventilima, materijalima od kojih su napravljene i vrstom fluida. Izuzetno su lagane, u potpunosti napravljene od legure aluminijuma, sa visokim performansama, veoma velikim protokom za maksimalnu brzinu tokom rada. Lakoća upotrebe i robusnost karakteristike su koje ih razlikuju od drugih proizvođača.
Manometri različitih opsega pritiska i creva različitih dužina mogu se instalirati sa ručnim pumpama. Dostupno na 700 bara - 1600 bara - 3000 bara i 4000 bara.
Hidraulične ručne pumpe pogodne za rad sa širokim spektrom hidrauličnih cilindara, različitom opremom, hidrauličnim zatezačima i navrtkama ili za ugradnju ili demontažu ležaja.

Pumpe po meri
FPT projektuje i proizvodi ručne pumpe visokog pritiska prema specifičnim zahtevima kupaca: pumpe od nerđajućeg čelika, ultra lagane, visokog protoka, sa namenskim dimenzijama ili za veoma visoke pritiske.

Visoko-pritisne hidraulične pumpe (sa električnim, pneumatskim, benziskim i baterijskim pogonom):

Hidraulična pumpe pod visokim pritiskom od 700 do 4000 bara su dizajnirane i proizvedene za prilagođavanje višestrukim potrebama kupaca. Dostupne su u 4 različite konfiguracije motora: trofazni električni ili jednofazni električni, motor na gas i vazdušni / pneumatski motor.
U standardnoj konfiguraciji postoje rezervoari od 10 litara do 60 litara i veoma širok spektar dodatne opreme, uključujući transportne kaveze, manometre, brze spojnice, izmenjivače toplote, filtere, jednosmerne ventile i mnoge druge.
Pumpe mogu biti aksijalne ili radijalne, jednostepene, dvostepene, kombinovane i imati kapacitete pogodne za primenu korisnika.
ili jednofaznim elektromotorom, 110V, 220V, 480V, 50Hz ili 60Hz, ili sa pneumatskim ili benzinskim motorom.

Ventili, creva i komponente:

FPT - Fluid Pover Technologi proizvodi širok spektar ventila visokog pritiska, creva visokog pritiska, brze spojnice, armature, razvodnika, manometra i pribora od 700 do 4000 bara.
Dizajnirani su i proizvedeni da garantuju maksimalnu pouzdanost i performanse za potrebe korisnika.
Mogu se montirati direktno na upravljačku jedinicu ili linijski, imati ručno, električno ili pneumatsko aktiviranje i sa više konfiguracija dajući rukovaocu maksimalnu fleksibilnost.
Dostupan je širok spektar komponenti i pribora za dovršetak vašeg preciznošću i čitljivošću, lakim za sastavljanje, dostupnim digitalnim manometrima ili sa dvostrukim očitavanjem pritiska u bar -tonama. Creva visokog pritiska od 1000 do 4000 bara, pogodna za zahtevne primene, dostupna u različitim dužinama.
Brze spojnice za pritiske od 700 bara - 2000 bara - 2500 bara - 3000 bara i 4000 bara.
Razvodnici koji omogućavaju povezivanje nekoliko vodova na jedan ulaz, armature i mineralno hidraulično ulje ili druge tečnosti za posebne primene i za optimalan rad i izdržljivost opreme u upotrebi.

Video snimci

Vršimo servisiranje i popravku opreme detaljnije