Proizvodi

Uređaji za otvaranje i zatvaranje ventila

MODEC je proizvođač sa preko 30 godina iskustva u proizvodnji pneumatskih motora, odvijača, uređaja za otvaranje i zatvaranje ventila.

MODEC je kompanija sa sedištem u Valensiju, u jugoistočnoj delu Francuske. Specijalizovani su za projektovanje i proizvodnju pneumatskih motora i softvera (turbinskih motora i Multi-turn pogona za ventile). Bavi se veoma zahtevnim i specifičnih tržištem u pogledu performansi, kvaliteta, pouzdanosti i sposobnosti da izdrži zahtevno okruženje (eksplozivno, sa mnogo prašine, vlage ...), kao što su industrija nafte i gas, hemije, nuklearna, električna energije, prerada hrane, automobilska industrija, brodogradnja...

Za potrebe upotrebe motora u ekplozivnim sredinama ATEX klasifikacija je prioritet; svi MODEC proizvodi izrađeni u skladu sa zahtevima ATEX klasifikacije.
Bez obzira da li je kupcu potreban turbinski pneumatski motor, odvijač, mali pneumatski motor, kompaktan klipni pneumatski motor ili ATEX motor, MODEC ima rešenje koje će odgovarati konkretnim potrebama.

Rad sa MODEC-om znači osloniti se na ozbiljan, stručan i efikasan tim.

MODEC proizvode karakteriše to da mogu biti savršeno rešenje za veoma zahtevnu primenu, izuzetno specifične i teške uslove, jer pružaju:

  • Bezbednost: Bez struje = nema varnice i zagrevanja. Nema potrebe za sofisticiranom kontrolom opreme. Motori su sa ATEX sertifikatom i rade savršeno u eksplozivnim, vlažnim ili prašnjavim sredinama.
  • Kompaktnost: Za datu snagu, pneumatski motor je 5 - 6 puta manji i lakši od električnog motora ili od hidrauličnog ili pneumatskim klipa. To štedi prostor i omogućava bolju konkurentnost.
  • Pouzdanost: pneumatski motor je izuzetno izdržljiv i čvrst. Ne zagreva se (naprotiv, što više radi, postaje hladniji), na njega ne utiče često zaustavljanje i ponovno startovanje. Može da radi 24/7.
  • Fleksibilnost: Pneumatski motori obezbeđuju produžen radni opseg u pogledu brzine i obrtnog momenta. Oni se automatski prilagođavaju konkretnim zahtevima u radu. Lako postavljaju, jednostavni su za rad održavanje.
  • Mogu da rade u bilo kom položaju i u opsegu temperatura radne sredine od -30 do + 150 ° C...
  • Dostupnost: Rokovi isporuke su kratki i pouzdani. Moguće je proizvode dostaviti bilo gde u svetu, a skoro 80% proizvodnje se izvozi.

Tehnička ekspertiza stručnog tima i fleksibilnost u oblasti primene pneumatskih motora i aktuatora omogućavaju da se razviju i obezbede inovativna, snažna i moćna rešenja kao što su:

  • Fiksni i prenosni Multi-turn pogoni ventila
  • Sistemi za prikupljanje energije
  • Sigurnosne kutije za prečišćavanje vazduha...

Video snimci

Vršimo servisiranje i popravku opreme detaljnije